Equipació esportiva

Que haig de comprar aquest any?

Aquesta temporada NOMÉS es renova la samarreta d’escalfament del club (obligatòria per a tothom) i es posa a la vostra disposició mascaretes personalitzades reutilitzables. La resta de peces es mantenen.

Només haureu de comprar l’equipament esportiu en la seva totalitat els jugadors/es nous al Club i els que l’any passat vau jugar a l’escola de bàsquet i aquest any jugareu al premini. Ara bé, aquells que voleu adquirir alguna peça addicional o renovar-la perquè us va petita o l’heu extraviat també podeu aprofitar el formulari per fer la comanda.

Com fer la comanda? 

És super senzill, amb 1 minut la tens feta!!!!!

  1. Entreu a aquesta pàgina web: https://www.marcmart.es/formulario-pedido-cblg
  2. La contrasenya per accedir és aquesta: cblg2020
  3. Indiqueu les vostres dades de contacte, l’equip on jugueu i el número que teniu de la vostra equipació (en el cas dels nous jugadors indiqueu el que us agradaria tenir, del 0 al 99. Consulteu els números ocupats)
  4. Seleccioneu les peces que vulgueu comprar o renovar (les que no vulgueu només heu d’indicar “No” i les que si heu d’indicar la talla)
  5. Utilitzeu el camp d’observacions per indicar si voleu comprar alguna peça addicional (per exemple, les mascaretes o els mitjons) o qualsevol indicació que considereu important.
  6. Finalitzeu la comanda
  7. Un cop finalitzada us apareixerà un avís informant que en un termini de 24/48 rebreu un correu de confirmació però no li feu cas ja que no rebreu cap avís perquè la compra la centralitzem des del club.
  8. La data límit per fer la comanda és el divendres 28 d’agost. Aquells que facin la comanda fora de termini no podem garantir el lliurament del material abans de començar la temporada.

Altres temes importants

  1. El lliurament de les peces es farà durant el mes d’octubre, abans de començar la competició.
  2. El cobrament es farà el mes de novembre via domiciliació bancària.

Per veure la relació de tots els productes i els seus preus cliqueu al següent enllaç: catàleg equipacions