CAMPUS CBLG 2016: Recull fotos i resum primera setmana

El dia 27 de juny va començar el Campus CBLG. És el quart any de la nova etapa del  Campus CBLG que es porta a terme al Col·legi SEK Catalunya, al barri dels Tremolencs.

Abans de res, la direcció del Campus i la Junta del CBLG volem agraïr a les famílies la confiança que dipositeu en nosaltres portant els vostres fills i filles a la nostra activitat d’estiu. Aquest any han augmentat molt les inscripcions, estem molt contents i hem treballat molt per tal que els nens i nenes s’ho passin perfecte i les famílies estigueu contentes de la nostra oferta d’activitat d’estiu.

El primer dia de Campus vam realitzar les següents activitats: després de la xerrada inicial i presentació dels monitors amb tots els nens i nenes, vam separar els nens i nenes amb els seus grups i els monitors van explicar el funcionament del dia a dia del Campus i van ensenyar les instal·lacions de l’Escola SEK. L’estona que va quedar la vam dedicar a fer jocs i ja cadascú amb el seu grup.

El nostre dia a dia del Campus comença sempre a les 08:30 amb l’obertura de les instal·lacions pel servei d’acollida. A les 09:00 repartim els nens i nenes per grups, passem llista i comencen els entrenaments fins les 10:30 que anem a esmorzar. La primera hora i mitja sempre la fem a les pistes exteriors. Fins les 11:00 esmorzem a l’ombra i desprès ens repartim entre la piscina, el pavelló i les pistes exteriors segons les activitats programades que té cada grup. A la 13:00, desprès de totes les activitats, les famílies veniu a buscar els nens i comença el servei de recollida fins a dos quarts de dues.

De les 13 a 15:00 oferim el servei de menjador, que aquest any inaugura un menú especial pel Campus, i a la vegada hem estrenat un espai exclusiu pels nens i nenes del Campus de Bàsquet. Les famílies que vulgueu fer servir el servei de menjador ens ho podeu dir el mateix dia quan deixeu el vostre fill/a al matí.

Aquesta setmana ja s’han organitzat les lligues de Campus ( lliga de grans i lliga de petits ), hem començat els concursos, gaudit de la piscina, vam fer la presentació Mundial de la nova equipació del Campus i sobretot els nens i nenes han començat a fer amistat amb altres nens i nenes amb qui no coincideixen durant l’any.

Us deixem un recull de fotografies de la primera setmana. Us anirem actualitzant setmanalment les activitats i fotos perquè pugueu viure des de casa el Campus CBLG:

foto 2